Vítejte na Bitcash - Československém Bitcoin portálu! Sledujeme vše co se děje v ekonomice digitálních měn.
Registruj se! - a buď součástí Bitcoin revoluce!   
Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
E-mail  
Heslo

Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
bitcash.cz bitcash.cz > Fórum > Mining Software a Pooly > Kontrola hardware při těžení
12
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
Breta
Member
Karma uživatele Breta

Registrován: Apr 2013
Příspěvků: 12

Kontrola harware Příspěvek č. 1 

Ahoj všeci,
už nemám nervy na hlášku " Verification failed, check hardware! (0:0:Redwood, 896841e5)" , už jsem naistaloval nové ovladače, v testech openCL funguje, grafiku mám ATI HD RADEON 5670, procesor AMD 5200+ X2.
Ono to jako asi minutu jede a pak tam skočí ta nervy drásající hláška.

Nevíte někdo prosím proč mi to furt hlásí. Kdo mi poradí, tak tomu pošlo flašu slivovice, protože už nad tím sedím druhý den a nevyřešil jsem nic.

Předem dík.

Old Post 28-04-2013 v 13:23 PM
Breta je offline   Click Here to See the Profile for Breta   Statistika těžení a minérů uživatele   Find more posts by Breta   Click here to Send Breta a Private Message     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bitcash.cz
reklamní agent

Reklama

SiDcz
Verified Member
Karma uživatele SiDczKarma uživatele SiDczKarma uživatele SiDcz

Registrován: Jul 2011
Příspěvků: 187

Příspěvek č. 2 

máš vysoké takty, karta se resetne, vyhodí to tůten error a pak to jede dál..
takže podtaktovat oproti stávajícímu stavu a nebo lépe chladit...


__________________
Bitcoin must flow!

Old Post 28-04-2013 v 15:14 PM
SiDcz je offline   Click Here to See the Profile for SiDcz   Statistika těžení a minérů uživatele   Find more posts by SiDcz   Click here to Send SiDcz a Private Message     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Breta
Member
Karma uživatele Breta

Registrován: Apr 2013
Příspěvků: 12

Příspěvek č. 3 

Tak jsem stáhl takty GPU i paměti na grafice na minimum oproti výchozímu nastavení to GUIMiner hashuje polovičatě a stejně to nedrží a furt a furt to chce kontrolu hardware. Jo a jsem napojený na api2.bitcoin.cz:8332
A teď babo raď. :-)

Old Post 28-04-2013 v 15:52 PM
Breta je offline   Click Here to See the Profile for Breta   Statistika těžení a minérů uživatele   Find more posts by Breta   Click here to Send Breta a Private Message     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Breta
Member
Karma uživatele Breta

Registrován: Apr 2013
Příspěvků: 12

Příspěvek č. 4 

Jo o větrák jsem dal na 100% a teplota grafiky je 38°C. Tož nevím.

Old Post 28-04-2013 v 15:56 PM
Breta je offline   Click Here to See the Profile for Breta   Statistika těžení a minérů uživatele   Find more posts by Breta   Click here to Send Breta a Private Message     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
meki333
Verified Member
Karma uživatele meki333Karma uživatele meki333Karma uživatele meki333Karma uživatele meki333Karma uživatele meki333Karma uživatele meki333

Registrován: Sep 2011
Příspěvků: 338

Příspěvek č. 5 

Dej sem lepsi kontakt a nejak to vyresime


__________________
11x 5830 @ 315 Kh/s
3x 6950(=6970) @ 489 Kh/s
2x 5870 @ 449 Kh/s
5x 5850 @ 390 Kh/s
1x 5770 @ 215 Kh/s
-------------------------------------------------------------------
Svoji peněženku neuvadim, stejne nikdo nic neposle
-------------------------------------------------------------------

Old Post 28-04-2013 v 18:43 PM
meki333 je offline   Click Here to See the Profile for meki333   Statistika těžení a minérů uživatele   Find more posts by meki333   Click here to Send meki333 a Private Message     Visit meki333's homepage! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Breta
Member
Karma uživatele Breta

Registrován: Apr 2013
Příspěvků: 12

Příspěvek č. 6 

Tak že,
Deska: gigabite GA-M720-US3
Procesor: AMD64 5200+ X2
Grafika: ATI RADEON HD 5670
Zdroj: 400W - dělal jsem si test na moji config. a doporučeno 350W

Soft na těžbu: GUIMiner
Těžba na: mining.bitcoin.cz(api2.bitcoin.cz:8332) nebo btcguild.com(btcguild.com:8332)
Takt grafiky nastaven na: GPU 400MHz, paměť 900MHz - výchozí nastavení 755MHz a 1000MHz

Chybové hlášení: Verification failed, check hardware! (0:0:Redwood, 81a9a8ab) - toto se oběví asi po 1-2 minutě haschování

Můj e-mail: brectan@volny.cz

Old Post 28-04-2013 v 19:30 PM
Breta je offline   Click Here to See the Profile for Breta   Statistika těžení a minérů uživatele   Find more posts by Breta   Click here to Send Breta a Private Message     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Breta
Member
Karma uživatele Breta

Registrován: Apr 2013
Příspěvků: 12

Příspěvek č. 7 

Nevím proč nejde těžit přes grafiku a přes procesor to jde. Já o nechápu.

Old Post 28-04-2013 v 19:31 PM
Breta je offline   Click Here to See the Profile for Breta   Statistika těžení a minérů uživatele   Find more posts by Breta   Click here to Send Breta a Private Message     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Breta
Member
Karma uživatele Breta

Registrován: Apr 2013
Příspěvků: 12

Příspěvek č. 8 

Jenomže co z toho, že to je přes procák, když to valí jen 2 MHs/s :-))

Old Post 28-04-2013 v 20:44 PM
Breta je offline   Click Here to See the Profile for Breta   Statistika těžení a minérů uživatele   Find more posts by Breta   Click here to Send Breta a Private Message     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hawk
Verified Member
Karma uživatele HawkKarma uživatele HawkKarma uživatele HawkKarma uživatele HawkKarma uživatele HawkKarma uživatele HawkKarma uživatele HawkKarma uživatele HawkKarma uživatele HawkKarma uživatele HawkKarma uživatele HawkKarma uživatele Hawk

Registrován: Jul 2011
Příspěvků: 374

Příspěvek č. 9 

- vypnout Crossfire ?
- zkusit jine ovladace Catalyst ?
- zkusit cgminer ?

Old Post 28-04-2013 v 20:49 PM
Hawk je offline   Click Here to See the Profile for Hawk   Statistika těžení a minérů uživatele   Find more posts by Hawk   Click here to Send Hawk a Private Message     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Breta
Member
Karma uživatele Breta

Registrován: Apr 2013
Příspěvků: 12

Příspěvek č. 10 

- tak tím jsem si vším prošel , ovladače jsem testoval od v. 10 - 13 a jedině poslední fungují
- cgminer mi po nastavení a spuštění padá
- a o Crossfiru jsem četl,že se má vypnout, ale nevím vůbec co to je a kde se vypíná (říkám - sedím nad tím teprve druhý den :-)))))))

Old Post 28-04-2013 v 20:57 PM
Breta je offline   Click Here to See the Profile for Breta   Statistika těžení a minérů uživatele   Find more posts by Breta   Click here to Send Breta a Private Message     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hawk
Verified Member
Karma uživatele HawkKarma uživatele HawkKarma uživatele HawkKarma uživatele HawkKarma uživatele HawkKarma uživatele HawkKarma uživatele HawkKarma uživatele HawkKarma uživatele HawkKarma uživatele HawkKarma uživatele HawkKarma uživatele Hawk

Registrován: Jul 2011
Příspěvků: 374

Příspěvek č. 11 

To že padá cgminer nesvědčí o stabilitě tvého systému. Zkusil bych otestovat RAM apod. Může být v háji taky část té GPU.

Old Post 28-04-2013 v 21:02 PM
Hawk je offline   Click Here to See the Profile for Hawk   Statistika těžení a minérů uživatele   Find more posts by Hawk   Click here to Send Hawk a Private Message     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Thomas_CPU
Verified Member
Karma uživatele Thomas_CPUKarma uživatele Thomas_CPU

Registrován: Dec 2011
Příspěvků: 116

Příspěvek č. 12 

quote:
Původní příspěvek od Breta
- tak tím jsem si vším prošel , ovladače jsem testoval od v. 10 - 13 a jedině poslední fungují
- cgminer mi po nastavení a spuštění padá
- a o Crossfiru jsem četl,že se má vypnout, ale nevím vůbec co to je a kde se vypíná (říkám - sedím nad tím teprve druhý den :-)))))))


CF se vypíná v CCC položka výkon

Old Post 28-04-2013 v 21:04 PM
Thomas_CPU je offline   Click Here to See the Profile for Thomas_CPU   Statistika těžení a minérů uživatele   Find more posts by Thomas_CPU   Click here to Send Thomas_CPU a Private Message     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Breta
Member
Karma uživatele Breta

Registrován: Apr 2013
Příspěvků: 12

Příspěvek č. 13 

Tak to jsem si myslel taky, že se tam vypíná, ale jelikož mám jen jednu grafiku na desce, tak tam CF není. Je tam jenom OverDrive pro ruční ladění výkonu karty.
No, když to tak poslůchám , tak bude asi lepší jít do shopu a kůpiť nový comp.

Old Post 28-04-2013 v 21:09 PM
Breta je offline   Click Here to See the Profile for Breta   Statistika těžení a minérů uživatele   Find more posts by Breta   Click here to Send Breta a Private Message     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Breta
Member
Karma uživatele Breta

Registrován: Apr 2013
Příspěvků: 12

Příspěvek č. 14 

Jo a tu gr. kartu jsem kupoval loni v létě, tak že by byla už špatná?

Old Post 28-04-2013 v 21:10 PM
Breta je offline   Click Here to See the Profile for Breta   Statistika těžení a minérů uživatele   Find more posts by Breta   Click here to Send Breta a Private Message     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
meki333
Verified Member
Karma uživatele meki333Karma uživatele meki333Karma uživatele meki333Karma uživatele meki333Karma uživatele meki333Karma uživatele meki333

Registrován: Sep 2011
Příspěvků: 338

Příspěvek č. 15 

dej na sebe kontakt, ICQ, skype, mail nebo něco...


__________________
11x 5830 @ 315 Kh/s
3x 6950(=6970) @ 489 Kh/s
2x 5870 @ 449 Kh/s
5x 5850 @ 390 Kh/s
1x 5770 @ 215 Kh/s
-------------------------------------------------------------------
Svoji peněženku neuvadim, stejne nikdo nic neposle
-------------------------------------------------------------------

Old Post 29-04-2013 v 09:27 AM
meki333 je offline   Click Here to See the Profile for meki333   Statistika těžení a minérů uživatele   Find more posts by meki333   Click here to Send meki333 a Private Message     Visit meki333's homepage! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
carlos
webmaster
Karma uživatele carlosKarma uživatele carlosKarma uživatele carlosKarma uživatele carlosKarma uživatele carlosKarma uživatele carlosKarma uživatele carlosKarma uživatele carlos

Registrován: Jul 2011
Příspěvků: 1723

Team Member: ADMIN

Příspěvek č. 16 

quote:
Původní příspěvek od meki333
dej na sebe kontakt, ICQ, skype, mail nebo něco...

Proc to neresit ve foru, aby se mohli poucit i ostatni?


__________________
Kurzy Bitcoin pro váš web

DEA Agent: "We thought it was a major grow operation ... but this guy had some kind of business involving computers.
I don't know how many computer servers we found in his home."

Old Post 29-04-2013 v 10:43 AM
carlos je offline   Click Here to See the Profile for carlos   Statistika těžení a minérů uživatele   Find more posts by carlos   Click here to Send carlos a Private Message     Visit carlos's homepage! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fido1968
Verified Member
Karma uživatele fido1968Karma uživatele fido1968Karma uživatele fido1968

Registrován: Aug 2011
Příspěvků: 789

Příspěvek č. 17 

@carlos: možná by se mohla udělat zvlášť kategorie řešené problémy ...
ale to by se stejně zase zaplevelilo bordelem ...


__________________

Neberte život tak vážně, stejně ho nepřežijete! :-)

Old Post 29-04-2013 v 10:47 AM
fido1968 je offline   Click Here to See the Profile for fido1968   Statistika těžení a minérů uživatele   Find more posts by fido1968   Click here to Send fido1968 a Private Message     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
meki333
Verified Member
Karma uživatele meki333Karma uživatele meki333Karma uživatele meki333Karma uživatele meki333Karma uživatele meki333Karma uživatele meki333

Registrován: Sep 2011
Příspěvků: 338

Příspěvek č. 18 

quote:
Původní příspěvek od carlos

Proc to neresit ve foru, aby se mohli poucit i ostatni?


Ja se tomu zas az tak nebranim, ale třeba ICQ nebo skype je "operativnejsi". Psat na forum, at tam da Teamviewer a hodi sem meno a heslo... Myslim, ze sem tady s HW i SW poradil dosti lidem, kteří nabyté rozumy posilaji dal uz i na foru. Nechtel bych tady rozebirat konkretni problémy, protože co clovek to individualni PC/individualni grafika/individualni nastaveni. Vecinou by stejnej postup stejne u nekoho jiného nefungoval, proto spis volim "osobní" komunikaci...

Jinak jestli někdo chce, tak at na forum napise co sem u neho delal a co nakonec zafungovalo (CODE, DarkHunter, evillek, Prema....).

At to není offtopic - zkus zprovoznit cgminer. pust ho z prikazove radky a potom sem hod hlasku, kterou vypise...


__________________
11x 5830 @ 315 Kh/s
3x 6950(=6970) @ 489 Kh/s
2x 5870 @ 449 Kh/s
5x 5850 @ 390 Kh/s
1x 5770 @ 215 Kh/s
-------------------------------------------------------------------
Svoji peněženku neuvadim, stejne nikdo nic neposle
-------------------------------------------------------------------

Old Post 29-04-2013 v 10:57 AM
meki333 je offline   Click Here to See the Profile for meki333   Statistika těžení a minérů uživatele   Find more posts by meki333   Click here to Send meki333 a Private Message     Visit meki333's homepage! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sica127
Verified Member
Karma uživatele sica127

Registrován: Mar 2013
Příspěvků: 46

Příspěvek č. 19 

Měl jsem ten samý problém. Máš nejspíš moc nové ovladače.Jakou máš verzi? Na tuhle kartu fungujou ovladače verze 11.11 beta

Old Post 29-04-2013 v 11:15 AM
sica127 je offline   Click Here to See the Profile for sica127   Statistika těžení a minérů uživatele   Find more posts by sica127   Click here to Send sica127 a Private Message     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
carlos
webmaster
Karma uživatele carlosKarma uživatele carlosKarma uživatele carlosKarma uživatele carlosKarma uživatele carlosKarma uživatele carlosKarma uživatele carlosKarma uživatele carlos

Registrován: Jul 2011
Příspěvků: 1723

Team Member: ADMIN

Příspěvek č. 20 

quote:
Původní příspěvek od meki333
Ja se tomu zas az tak nebranim, ale třeba ICQ nebo skype je "operativnejsi". Psat na forum, at tam da Teamviewer a hodi sem meno a heslo... Myslim, ze sem tady s HW i SW poradil dosti lidem, kteří nabyté rozumy posilaji dal uz i na foru. Nechtel bych tady rozebirat konkretni problémy, protože co clovek to individualni PC/individualni grafika/individualni nastaveni. Vecinou by stejnej postup stejne u nekoho jiného nefungoval, proto spis volim "osobní" komunikaci...

Sice je operativnejsi, ale pomuze jen jednomu cloveku. Pomuzes radove vice lidem, pokud to bude dohledatelne ve foru - nebudou se pak opakovat ty same dotazy.

Spousta lidi si umi poradit s vyhledavacem, staci kdyz najde reseni. Pokud misto toho najde, ze jste to "nejak" vyresili po ICQ, asi mu to k nicemu nebude.

Individualni nastaveni sice jsou, ale stejne problemy se opakuji a zpusob reseni je vzdy obecny (diagnoza - vyzkouset x, y, z, apod..

Tvuj pristup uplne popira smysl fora.


__________________
Kurzy Bitcoin pro váš web

DEA Agent: "We thought it was a major grow operation ... but this guy had some kind of business involving computers.
I don't know how many computer servers we found in his home."

Old Post 29-04-2013 v 11:22 AM
carlos je offline   Click Here to See the Profile for carlos   Statistika těžení a minérů uživatele   Find more posts by carlos   Click here to Send carlos a Private Message     Visit carlos's homepage! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:17 AM.  < Předchozí Téma   Další Téma >
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
12  
Zformátovat pro Tisk | Odebírat tuto Diskuzi

Hledat v Tématu: